aii all !! thankz sebab sudi kunjung my blog yg ta cntek mcm korg punye blog ney ,, law ajen tu follow follow la kyte keyh ,, nnti kyte follow korg balek ,, amacam ? :D ,, yang ta mau follow tu , dok diam diam ,, jgn bnyk songeh ,, just read my artikel ,, keyh,,thnkz guys (:

Thursday, 22 December 2011

aish ! semak ! ==' but hepy ! :D

ASSALAMUALAIKUM and HELLO to all ! tadi masa ak on d way na amek result , pala lutut ak mcam nk trcabut je ! eii ! takod btol tdy ,, yela ,, mmg la ta pnting kn ? but bgi ak PMR adalah penting sbab dpt tntu kn aliran untuk form 4 next year ,, mesti la org nk aliran yg bagus kn ?  :D cewahh ! huhuhu .. ape pon ,, tdy msa kt skola , ak tgok sume org usha ak ,, ye la ,, maunye x usha ,, mama ak dgn hepy nye bwak keta PERDANAnye masok dlam kwasan skola ,, haha ,, ak pon tataw na ckp ape da ngn mama ak ,, mama ckp sape sroh bkak pgar skola tu , kn da bwk msok keta ,, hehe ,, macam2 la mama ney ,, then tdy , ak kluar je dri keta , ade la BFF lme ak jerit pnggil ak "ER-ER !!! unx dpt bape A !!??" ,, alahai ! trkejut mak ! ==' ak pon bg taw lha dy "der ! ak bawu dtang ,, da serbu kt ak tnye dpt bape ,, atoyai ~! sabo la wey ! pala lutut ak ney mcm nk trcabut je unx taw ark ! huhuhu ,,, " then dy ckp , "ouh ! haha ,, sory2 ,, mne la ak taw ,, engdkn unx da nk balek tdy ,, huhu " erm ,, dy ta nmpk ke ak on d way na p dewan SEMARAK ,, haha ,, ta kesah la ,, then mse da na smpai kat dewan dgn BFF ak jgk nme nye waney , my BFF sowg lgy plak dari jaoh jerit ,, "ER-ER CYG !!" then dy tros plok ak ! waaaa !! eppy doee ! huhu ,, miss la katekn ,, uhuk ! >.< then dy tnye ak dpt bape ,, aiii ! ney sowg agy , ta nmpk ke ak on d way na p mne ? erm ,, sabo jela ,, pastuh dkt pntu dewan tu mmbe2 klas ak plak yg jerit kat ak ! "ER-ER !! ak ketaq doee !" aish kwn ak ney ! da amek result pon unx tuw ,, na ketaq pa g ,, ak ney ha ,, ta amek agy result , lgy lha ketaq ! na trcabut pala lutut ! grr !! --' then diowg gelak je ,, ehehehehe ,,, :D 


naseb bek la waney ade teman ak n bg ak smngat ,, law tade ,, erm ,, asenye pngsan dlu la kot tdy ,, huhuhuhu ,, thnkz cyg's ku waney ! love u ! uhuk ! jgn jeluz :D 
pastuh pastuh , msok je dlm dewan tu ak sowg wanita berusia 40 - 50 thun pggil ak ,, engdkn sape la tdy ,, penyelia form 3 upanya ,, mama klas kami x dtg ,, busy kot ,, biarlha ,, then dy ckap ak ta bole amek result lgy ,, !! ak trkejut !!!! then ak tnye lha nape ?!  dy ckp sbb ak ta lngsaikn hutang buku teks and yuran mkan asrama ,, eii ! engd kn ape la tdy ,, mne la taw kn ,, kot2 la ak buad slah pape kt ckgu laen ,,, huhu ,, erm ,, then ak pon p la kt keta mama ,, then ak ckp kne lngsaikn hutang n bla bla bla dlu ,, then mama ajak p amek duet kt bank ,, dlm stngah jam je kmi p bank ,, then ak p la asrama , na byr yuran makn ,,, lpas je byr yuran mkn , ak pon carik la ibu ak , (teacher BI, MRS NOORAINI HASHIM) sbb na byar duet bku teks plak ,, carik pnye carik upe2 nya dy ta dtg ,, ==' hey ! buad pnat carik je ,, then ak gtaw la mama ak yg teacher ta dtg ,,, mama swoh ak p amek no teacher kt pjabat ,, ak pon p la ,, mak aii !! ramai btol kt pejabat tdy ! tataw la dowg buad ape ,, my DADDY ANGKAT pon ade ! (TUAN HAJI MISKIN BIN RABOO) ,, naseb bek dy ta tnye ak dpt ape result ,, fuh ! legaa :D then ak pon tggu la kt situ dlam 15minit ,, mkcik pnyelia tu bkn main busy lgy ak tgok ,, smpai ak pon dy ta lyan ==' (pdhal x busy pon ,, dok dgr owg sembang ja) erm ,, pastuh ak pon trus p kat dy n mintk no ibu ak ,, dy tnye la na buad ape ,, then ak tros ckp yg mama ak minx ,, dy ckp tggu sat naaa ,, ak pon dgn setia nye tggu ,, cewwah ! huhu ,, dlm 5-10 minit je ak tggu ,, pastuh dy tnye balek na buad ape no tuh , ak ckp la mama yg minx ,, ai ! 2-3 kaly eih tnya ,, ==' tape lha ,, then dy tros bg ,, ak pon pas kte tQ , tros blah ,, p bg kt mama ak la kn ,, kn mama ak yg minx ,, bkn ak ,, hahaha ,, pastuh mama tros kol no teacher ,, mama tnye la cmne na byr duet bku n bla bla bla ,,,,, pastuh mama gtaw kt ak yg ak kne byar kt pemegang slip kputusan ,, erm ,, ak pon dgn mlas nye p la kt penyelia tngkatan 3 ,, dy ckp jgn bg kt dy ,, sbb nnti tkod dy lupa na bg duet tu kt teacher ,, pastuh dy ckp p la byr kt mkcik penyelia yg kt pejabat tu (yg ak minx no tdy tu) ,, erm ,, ak pon p la ,, skaly lgy kne tggu ,, kaly ney ak ta tggu lme , ak tros je p kt tmpat dy ,, then ak ckp na byr bla bla bla ,,, dy ckp p byr kt ckgu sowg lagy ney ,, (pn RASHIDAH) dy plak nga smbang pasal result ngn ckgu len ,, hai ! kne tggu lgy laaaa ,,, da la ta mkn lgy ,, da tu , dri smlm ta tydo ,, ermm ,,, naseb2 ,,, pastuh tggu pnya tggu ,, bwu abes smbang ,, engdkn ta mao brenti da smbang tu ,, haha ,, then ak p kt dy ak ckp kne bla bla bla byr duet ,,, then dy plak swoh ak p kt mkck tdy ! aish ! ak pon ckp la balek , ckgu ,, mkck tu yg swoh sy mai kt ckgu ,, ==' then ckgu tu ckp nnti kamu mai len 27/12 ney sbb nnti jmpe teacher tros ,, ak pon bantah la ,, ckgu ,, bkn sye ta bole dtg , but mama yg busy ,, :D mmg btol pon ,, pstuh dy tros p amek krtas n pen swoh ak tlis bape inggit kne bayar ,, fuh ! langsai pon hutngku ! pstuh ak p amek result,, hikhikhik ! dgn eppy n snang hati ak pon mnuju ke keta ,, p la masok ,, mama tnye da byr ke blom , ak ckp la dh ,, woohooo ,,, ak tros ajak mama p mkn ,, lapo la ktekn ,, :D pastu kmi tros balek uma ,, penat penat n penat ,, but i'm hepy n brsyukur sbb tade yg fail :D alhamdulillah :D
then kitowg tros balek umah ,, penat woo ,, kuar dri kul 10 smpai kul 1 ,, ayooo ,, lme btol kann ? haha ,,

da la ,, ak ta larat na taip pnjang2 ney ,, huhu bubye ,, assalam :D


#tahniah kpd semua form 3 sluruh malaysia truatama skaly yg dp straight A ! untong lha :D

alhamdulillah ,, ak lulus :') thnkz to all ckgu SMKSL yg tlah mngajar sye trutama skali our class mama PUAN ROSLIZA BINTI WOK ,, iloveyoumyclassmama <3

No comments:

Post a Comment